Plin/kurilno olje

Ogrevanje na plin / kurilno olje

Ogrevanje na kurilno olje


Primerno je za večino gospodinjstev, vendar ga v podjetju Instalacije Sedmak d.o.o. našim strankam večinoma odsvetujemo, saj se ekonomika ob cenah kurilnega olja največkrat ne izide. Samo kurilno olje pa povzroča zelo veliko emisijo ogljikovega dioksida in s tem povzroča onesnaževanje okolja. Če se stranka kljub temu odloči za izvedbo ogrevanja na kurilno olje, ji poskušamo svetovati, da izbere kakovostno in tehnološko bolj dovršen kotel/gorilec ter pvc rezervoar, ki je v večini primerov logistično gledano boljša rešitev. V našem podjetju strankam nudimo kakovosten letni servis oljnih gorilnikov z meritvami dimnih emisij s sodobno merilno napravo Testo in kalibracijskim zapisnikom ter seveda strokovno usposobljenim kadrom.

Instalacije Sedmak d.o.o. nudi svojim strankam poleg strojno instalacijskih del, tudi  elektro vezavo in priklop električnih komponent, vključno z zagonom sistema ogrevanja na kurilno olje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ogrevanje na plin


Če je možen priklop na plinsko omrežje poskušamo našim strankam svetovati ogrevalni sistem z učinkovitim plinskim kotlom. Prednosti plinskega ogrevanja so pri strokovni vgradnji:

  • cena zemeljskega plina,
  • varstvo okolja, saj sta produkta izgorevanja predvsem manjša količina ogljikovega CO2 in vodna para,
  • čistoča - ne srečujemo se z neprijetnimi vonji.

 

V našem podjetju strankam nudimo kakovosten letni servis plinskih gorilnikov z meritvami dimnih emisij s sodobno merilno napravo Testo in kalibracijskim zapisnikom ter seveda strokovno usposobljenim kadrom

 

 

Instalacije Sedmak d.o.o. nudi svojim strankam poleg strojno instalacijskih del, tudi  elektro vezavo in priklop električnih komponent, vključno z zagonom sistema ogrevanja na plin. Strankam uredimo celotno dokumentacijo za priklop ter izvedbo načrta priklopa.

plinska pečplinska pečplinski kaloriferji

Instalacije Sedmak d.o.o.

Soboška cesta 1A

9240 Ljutomer

Tel: +386 (0)2 585 12 64

Gsm: 041 626 086 Josip

         051 325 399 Jože

E-mail: instalacije.sedmak@siol.net

© 2010 - 2023 Instalacije Sedmak d.o.o. | Izdelava spletnih strani: Kreativne ideje

bimasa-polena

Ogrevanje

V podjetju Instalacije Sedmak d.o.o. izvajamo instalacije vseh vrst naprednih ogrevalnih sistemov.