Vodovod in kanalizacija

Vodovod in kanalizacija

Podjetje Instalacije Sedmak d.o.o. je svojo dejavnost začelo prav na področju vodovodnih instalacij, kjer vam po  dvajsetletnih izkušnjah danes nudimo vodovodne instalacije iz sodobnih materialov - polipropilen.
 
Prednosti materialov, ki jih vgrajujemo:
 
  • cevi in vezni kosi so lahki, notranjost je gladka, dobro in zelo dolgo prenašajo temperaturne obremenitve in visoki tlak,
  • imajo dolgo življenjsko dobo tudi do 50 let,
  • mogoče jih je enostavno reciklirati.
 
Na podlagi znanja in izkušenj vam svetujemo pri vzpostavljanju optimalnega vodovodnega sistema in kanalizacije ter poskrbimo za strokovno izvedbo vseh vrst instalacij. Imamo kar nekaj izkušenj z izvedbo hidrantnih omrežij, šprinkler sistemov in samostojnih čistilnih naprav za eno ali več družinske stavbe.
 
V sodelovanju s kooperanti vam izvedemo celotno prenovo kopalnic v roku 7 dni. Nudimo vam celotno rešitev za prenovo kopalnic. Naša ponudba zajema: svetovanje, rušitvena dela, izvedba vodovodnih-kanalizacijskih linij, postavitev kotličkov oz. odtočnih rešetk, zidarska dela, polaganje in fugiranje keramike in  montažo sanitarnih elementov. Omogočamo vam, da si v določenih trgovinskih centrih s sanitarno opremo lahko izberete sanitarno keramiko, ki vam jo mi dostavimo in strokovno zmontiramo.
vodovodcelotna prenova kopalnice

Instalacije Sedmak d.o.o.

Soboška cesta 1A

9240 Ljutomer

Tel: +386 (0)2 585 12 64

Gsm: 041 626 086 Josip

         051 325 399 Jože

E-mail: instalacije.sedmak@siol.net

© 2010 - 2023 Instalacije Sedmak d.o.o. | Izdelava spletnih strani: Kreativne ideje

Vodovod in kanalizacija

Vodovod in kanalizacija

Na podlagi znanja in izkušenj vam svetujemo pri vzpostavljanju optimalnega vodovodnega sistema in kanalizacije.